Algemene voorwaarden

Betaling

De cliënt dient de betaling contant en zo veel mogelijk passend te betalen tijdens de afspraak.

Annulering

Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren telefonisch afgezegd of verzet worden. Is dat niet het geval dan is Massagesalon Veelenturf helaas genoodzaakt het afgesproken tarief in rekening te brengen. Annuleringen kunnen uitsluitend telefonisch op telefoon nummer: 06-19760258.

Contra-indicaties

Bij een eerste afspraak wordt een korte intakegesprek afgenomen. Bij bepaalde symptomen, de zogenoemde contra-indicaties kan Massagesalon Veelenturf besluiten om de massage niet uit te voeren, de behandeling (deels) in overleg te wijzigen of door te verwijzen naar de (huis-)arts.

Om te voorkomen dat je op jouw afspraak komt en vanwege contra-indicaties geweigerd wordt voor een behandeling, raden wij nadrukkelijk aan om vooraf info in te winnen.
Wanneer je ook maar enige twijfel hebt, neem dan altijd eerst contact op met je (huis-)arts voordat je een afspraak bij Massagesalon Veelenturf maakt.

Aansprakelijkheid

Massagesalon Veelenturf is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en of na het behandelen.

Alle behandelingen die worden aangeboden door Massagesalon Veelenturf zijn geen medische behandelingen. Alle behandelingen op de behandeltafel zijn voor rust, sport en ontspanning.

Wanneer je je laat behandelen bij Massagesalon Veelenturf, dan is dit geheel op eigen risico.

Privacy

Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.

Overig

De Algemene Voorwaarden en de op de website vermelde informatie kunnen door Massagesalon Veelenturf te allen tijde worden gewijzigd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.