Hotstonemassage

Tijdens het masseren word er afgewisseld van masseren met de handen en warme basalt stenen. De warmte van de stenen zullen diep in uw gewrichten en spieren doordringen. De combinatie van warmte en massage verlicht spanningen en stimuleert de doorbloeding waardoor de afvoer van vocht en afvalstoffen wordt bevorderd. Een algehele ontspannende en herstellende massage die je een keer geprobeerd moet hebben.

De hotstone massage is uitermate geschikt tegen vermoeidheid en stress en is ook zeer geschikt voor Hotstone massage mensen met acute en chronische spierproblemen of zenuwpijnen en gewrichtsklachten zoals reuma. Ook werkt dit goed bij elk gevoel van onevenwichtigheid in je lichaam en is vooral geschikt voor mensen met rug en/of nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, of algehele moeheid.

Het is belangrijk om voor en na een massage veel te drinken (uitgezonderd cafeïne of alcohol houdende dranken) om de afvoer van de afvalstoffen te vergemakkelijken. Dit ook ter voorkoming van eventuele hoofdpijn.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.