Referenties

Er wordt tegenwoordig steeds vaker naar referenties, recensies of waarderingen van producten en diensten gekeken, voordat men besluit tot contact over te gaan. Daarom bied ik mijn klanten de mogelijkheid om hun ervaring te delen met anderen.

Bedankt dat je een referentie voor de lezers, toekomstige klanten en mij achter wilt laten. Het sterkt mij in mijn werk en het kritisch kijken naar mijn eigen handelen!

Tot ziens!

 

6 reacties

 1. Famke van der Laarse

  Sinds kort behandeld Marie-Noelle mij voor migraine en spanningshoofdpijn. De massage is erg ontspannend voor mij en ik heb geen migraine meer gehad sindsdien. Erg aan te raden!

 2. Zo eens in de 4 weken een massage helpt mijn rug om soepel te blijven. Dit zorgt ervoor dat ik rugklachten voor ben en meer ontspannen ben.

 3. Famke van der Laarse

  Mijn hoofdpijn is helemaal weg! Voorheen had ik 3x per week hoofdpijn en nu dankzij Marie-Noëlle ben ik naast migraine nu ook hoofdpijn vrij!
  Ik ben super blij met het resultaat en kan de massages iedereen aanraden!

 4. Ik kom als wielrenner met regelmaat bij Marie Noelle voor een sportmassage van benen en rug. Zij voelt precies aan waar spanning of ongemakken zitten en geeft een goed gedoseerde massage. Ik ben zeer tevreden en kom met een goed gevoel van de massagetafel af. een aanrader.

 5. Bianca Zekveld

  Ik kwam omdat ik mijn arm niet meer achter mijn rug kon houden. Fysio en andere oefeningen hielpen niet. Binnen 2 consulten heb jij mij er vanaf geholpen! Super fijn! Eerder al geweest voor mijn nek en schouders. Magische handen deze vrouw!!

 6. Vandaag voor het eerst geweest.
  Zeer tevreden !
  Echt een aanrader.
  Mooie nette praktijk.
  Van tevoren een uitgebreide intake om alles te bespreken.
  Neemt echt de tijd voor je.
  Ik kom zeker nog eens terug!
  Heb er echt van genoten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *