Over mij

SANYO DIGITAL CAMERA

Massagetherapeute

Mijn naam is Marie-Noëlle Veelenturf. Van origine kom ik uit Frankrijk. Na jaren in de luchtvaart branch te hebben gewerkt, heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te gaan maken. Na het behalen van mijn vakdiploma massage therapeute ben ik op 23 maart 2015 voor mezelf begonnen als massagetherapeute. Ondertussen vele specialisatie cursussen gevolgd waaronder rugpijnmassage, hoofdpijnmassage, triggerpoint stoelmassage, Chinese voetmassage,  Fibromyalgie & massage, CVS & massage, gespecialiseerde Sportmassage voor bij hardlopers en wielrenners bemachtigd en er zullen nog velen volgen.

Waarom massages geven?

Ik heb altijd dienstverlenende functies gehad. Mensen willen helpen zit in mijn aard. Massages geven is mijn manier om iemand echt te helpen. Zelf krijg ik er veel waardering voor terug. Daarom neem ik altijd de tijd om de klant te leren kennen.

Ik sta als massagetherapeute voor gezondheid, preventie & ontspanning. Gezondheid omdat een gezond lichaam ook een gezonde geest geeft. Preventie omdat voorkomen beter is dan genezen. Niemand vind pijn fijn of is vrijwillig ziek. Ontspanning is onmisbaar in de huidige maatschappij.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.